Servei de Voluntariat de Creu Roja

Definició 

L'Ajuntament de Barcelona i Creu Roja de Barcelona tenen un conveni de col·laboració l'objectiu del qual és facilitar, mitjançant una atenció individualitzada, la participació i la integració de les persones amb discapacitat, entre d'altres col·lectius, en la dinàmica d'activitats i serveis. Les persones amb discapacitat poden sol·licitar el servei al centre de serveis socials que els correspongui.

Requisits 
  • L'activitat o servei al qual es vol accedir ha de ser integrador i permetre la incorporació de la persona amb discapacitat a les activitats de manera normalitzada
  • L'activitat o servei al qual es vol accedir ha de tenir una durada limitada
Tràmits 
  • Cal contactar amb el Centre de Serveis Socials que correspongui per domicili i fer la demanda del servei. Des del Centre de Serveis Socials es farà arribar la demanda a les oficines de Creu Roja corresponents.

La guia de recursos informa sobre els recursos, ajuts i beneficis que han estat considerats d’interès per a les persones amb discapacitat que resideixen a la ciutat de Barcelona.

Són recursos propis de l’Ajuntament de Barcelona i també d’altres administracions, raó per la qual et recomanem que consultis els enllaços de l'apartat 'Més informació' per assegurar-te que sigui la darrera versió actualitzada.

Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut