10 anys d’Acord Ciutadà

10 anys d’Acord Ciutadà

30/09/2016 - 19:58

Treball en xarxa
El 27 de setembre Barcelona va celebrar el treball en xarxa de l’Ajuntament i les entitats socials de la ciutat. La jornada va esdevenir un punt de trobada, reflexió, acció i posada en comú entre tots els actors que conformen i que han conformat l’Acord aquests deu anys.
En el marc de la trobada vàrem gaudir del diàleg de Saskia Sassen amb Josep Ramoneda sobre el món urbà, les desigualtats i els noves apropiacions.
La Xarxa Barcelona d’Inclusió al mercat ordinari de treball (XIB) va col·laborar en l’assessorament per l’accessibilitat a l’acte de les persones amb discapacitat, es va comptar amb subtitulació per persones sordes i servei d’acompanyament pels assistents que així ho van requerir.

Més de 600 entitats
L’Acord Ciutadà és un espai de participació i d’acció conjunta per construir una Barcelona més inclusiva i per avançar en els drets socials de cada veí de la ciutat, un espai referencial de l’acció social i un exemple de construcció compartida i d’aprofitament de la intel·ligència col·lectiva dels nombrosos agents que operen a la ciutat.
Felicitats Barcelona, felicitats Acord. Orgullosos y orgulloses de seguir amb el compromís de treballar en xarxa per una Barcelona, cada cop més inclusiva.

Comparteix aquest contingut