Arriba l'Inclús, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona

Arriba l'Inclús, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona

12/11/2018 - 08:33

Del 27 de novembre al 2 de desembre al Caixa Fòrum es podran veure 3 llargmetratges de ficció, 6 curtmetratges de ficció, 3 llargmetratges documentals i 3 curtmetratges documentals; i participar en 4 activitats annexes.

L’Inclús, Festival Internacional  de Cinema i Discapacitat se celebrarà del 27 de novembre al 2 de desembre al Caixa Fòrum i oferirà per sisè any consecutiu la possiblitat de veure obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional.

L’objectiu del festival, que forma part de Catalunya Film Festival, la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya, és donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent. L’eix central del festival és un concurs audiovisual on tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d’entitats.

En aquesta edició el públic podrà gaudir de 3 llargmetratges de ficció, 6 curtmetratges de ficció, 3 llargmetratges documentals i 3 curtmetratges documentals. 

A més a més, el festival ha programat 4 activitats annexes per apropar el món de la discapacitat al públic, com per exemple un taller de llengua de signes, un espai on podrem conèixer les últimes tecnologies adaptades en termes de productes de suport i accessibilitat, la projecció d’un curtmetratge sense imatge però amb audiodescripció per experimentar en pròpia pell com viuen el cinema les persones amb discapacitat visual i un teatre-fòrum després de la representació dels Músics de Bremen a càrrec de la companyia de Teatre, Pot Teatre, íntegrament composta per persones amb discapacitat.

Més informació i compra d’entrades aquí.

 

Comparteix aquest contingut