El hockey+ català es reafirma amb la III Lliga Hockey+ Sants – F.C. Barcelona

El hockey+ català es reafirma amb la III Lliga Hockey+ Sants – F.C. Barcelona

20/07/2016 - 09:44

El Taller Artesà ha estat el campió de la tercera edició de la Lliga de Hockey+, a la qual han debutat dos nous equips. Aquest esport està vivint un gran moment de la mà de dos dels seus principals promotors, el Jordi Lobo i la blaugrana Julieta Alberio.

El passat dimecres 22 de juny va tenir lloc la III final de la Lliga Hockey+, organitzada pel districte de Sants-Montjuïc i el F.C. Barcelona per tercer any consecutiu. La final va tenir lloc a l’Estadi Pau Negre. L’acte va començar a les 10.30 hores del matí sota la intensa calor d’un sol que ja anunciava l’arribada de l’estiu.

Hi van participar tots els equips dels tallers ocupacionals que formen part de la Lliga de Hokey+. En total van ser cinc equips: Taller Artesà i  Taller Sant Josep (del districte de Sants-Montjuïc), Club de Polo (districte de les Corts) i els debutants Taller Sant Jordi (de districte de Ciutat Vella) i Taller Escola Sant Camil (del districte d’Horta).

Després de la presentació dels equips es van celebrar diferents partits i l’esperada final. L’equip guanyador d’aquesta tercera edició de la lliga de Hockey+ va ser Taller Artesà. Després del lliurament de trofeus els jugadors, l’equip tècnic i els assistents van poder gaudir d’un pica-pica.

L’Hockey+ un esport inclusiu

Darrera de l’anomenat Hockey+, l’hoquei herba per a esportistes amb discapacitat  intel·lectual, hi són en Jordi Lobo (membre de la secció d’hoquei herba) i la Julieta Alberio (jugadora blaugrana i entrenadora dels equips del F.C. Barcelona).

També hi va assistir l’Eric, un jugador que va començar en  un dels equips del Hockey+ del Barça l’any 2007. L’Eric també va ser el capità de la selecció espanyola de Special Hockey+, equip que es va proclamar campió d’Europa en la categoria “development”.

El 30 de novembre de 2006 es va celebrar el primer partit de Hockey+ de l’estat, entre dos equips entrenats pel F.C. Barcelona.  Aquest projecte ja s’ha expansionat arreu del territori espanyol i ha vist néixer la selecció espanyola de Hockey+, en què la blaugrana Julieta Alberio n’és la seleccionadora. El projecte Special Hockey+ ha estat guardonat amb el Premi Nacional d’Esport Infanta Sofía.

Comparteix aquest contingut