Natació adaptada per a persones amb diversitat funcional

Natació adaptada per a persones amb diversitat funcional

21/12/2017 - 18:11

El Centre Esportiu Municipal (CEM) Can Cuyàs de Barcelona ofereix classes gratuïtes de natació adaptada a persones amb diversitat funcional.

Les sessions, de mitja hora de durada, tenen lloc de dilluns a divendres de les 11 a les 14 h, al CEM Can Cuyàs, avinguda Rasos de Peguera, 242.

Per més informació i per inscriure’s cal enviar un correu  electrònic a helgazeitz.eurofitness@gmail.com o un missatge de whatsapp al 692890689.

La Secretaria General de l’Esport treballa perquè l’activitat esportiva per a persones amb diversitat funcional tingui un paper rellevant dins el Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport. En aquest sentit, s’ha creat un grup de treball que està elaborant un Pla específic per a les persones amb capacitats diferents a Catalunya amb la intenció de promoure i garantir els drets i l’autonomia de les persones que formen part d’aquest col·lectiu.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, s’emmarca en les actuacions proposades per aquest grup de treball per potenciar la participació inclusiva de les persones amb diversitat funcional en l’activitat física i esportiva.