Oberta la inscripció a 'Temps per tu'

Oberta la inscripció a 'Temps per tu'

18/09/2017 - 11:32

Un servei per fomentar el lleure de qualitat de les persones amb discapacitat i, al mateix temps, per promoure la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores.

Què ofereix?

‘Temps per tu’ ofereix a infants, joves i persones adultes amb discapacitat, l’accés a activitats lúdiques de qualitat adaptades a les seves necessitats i dirigides per professionals experts en lleure per persones amb discapacitat. També posa a disposició de les persones cuidadores temps personal que els ha de facilitar la conciliació dels seus àmbits de vida.

Les activitats tenen un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar. L’accés al servei prioritzarà la seva adequació a les característiques de les persones, les necessitats familiars, la proximitat de la llar familiar i la situació econòmica.

On trobareu Temps per tu?

Per infants de 0 a 4 anys s’organitzen activitats i tallers a l’escola bressol municipal Sant Medir del districte de Gràcia i a la de Can Dragó de Nou Barris. Per nens i nenes de 4 a 18 anys, es realitzen activitats a diferents equipaments municipals de tots els districtes de la ciutat. Per últim, per joves i persones adultes s’ofereixen activitats i tallers als districte de Sants-Montjuïc, Les Corts, Gràcia, Sant Martí i Horta-Guinardó.

Què cal fer si hi esteu interessats?

Empleneu i lliureu la fitxa de sol·licitud al mateix equipament on s’ofereix l’activitat. També us podeu descarregar la sol·licitud des d’aquesta web. Per a més informació us podeu adreçar a la bústia: tempspertu@bcn.cat.

La inscripció restarà oberta durant tot el curs mentre quedin places vacants.

Aquest servei és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials i dels districtes de la ciutat.