Presentació del manual d'Exposicions accessibles 

Dimecres al Museu del Disseny Hub de Barcelona es presenta aquest manual pràctic per organitzar exposicions accessibles per a les persones amb diversitat funcional. 

<<< Ja podeu descarregar-vos el manual d’Exposicions accessibles >>>

Exposicions accessibles. Criteris per a eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l’accés als continguts és un decàleg amb recomanacions per garantir l’accessibilitat universal dels productes oferts pels museus i centres patrimonials municipals.
La publicació és fruit de la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) en el seu esforç conjunt per assegurar l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat també en el marc de la cultura.
L’acte tindrà lloc el proper dimecres 2 de novembre a les 11.30 h, a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38). L’acte comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat subtitulació i llengua de signes.
Les persones que hagin confirmat la seva assistència podran recollir la seva acreditació i la publicació a partir de les 10.30 h del matí al mostrador d’atenció al públic situat al costat de la porta de l’edifici DHUB de la plaça de les Glòries per la seva entrada del carrer Àvila.