Projecte musical per a infants i joves amb diversitat funcional

Projecte musical per a infants i joves amb diversitat funcional

12/11/2017 - 19:48

Organitzat per Vozes, vol potenciar la creativitat i el treball comunitari entre aquest col·lectiu i el públic en general

Aquest mes de novembre i fins al 25 de maig,  el projecte Vozes desenvoluparà al Casal de Gent Gran Vilapicina i la Torre Llobeta l’activitat gratuïta “Art sonor des de la diversitat funcional”.

L’Espai està pensat com un punt de trobada on persones amb diversitat funcional i públic en general puguin, a través de la música, potenciar la creativitat i el treball comunitari.

Les persones beneficiàries, joves, adolescents i adults a partir de 12 anys, tindran oportunitat de desenvolupar la seva creativitat musical, les seves capacitats interpretatives i descobrir el valor de la música com un mitjà d’expressió i autorealització.

Es treballarà la disciplina musical des de la pràctica, creant grups artístics musicals amb la participació directe en tot el procés de les persones beneficiàries.

També es duran a terme tallers emmarcats dins de les tres categories bàsiques de la música: El ritme, El cos humà des del cant i l’Expressió corporal.

“Art Sonor des de la diversitat funcional” és un nova manera de sensibilitzar-nos amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional i de posar en valor les diferents capacitats. Periòdicament se celebraran concerts i esdeveniments en els que es mostrarà la feina feta.

Tota la informació, calendari, i formulari d’inscripcions aquí