Trobada anual de l'Espai d'Inclusió de les Corts

Trobada anual de l'Espai d'Inclusió de les Corts

El passat dia 30 de novembre va tenir lloc en el Palau Reial de Pedralbes la trobada anual dels agents que formen part de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del districte.

La trobada va aplegar prop de cent cinquanta persones  d’empreses, d’entitats i d’associacions de diferents àmbits, d’universitats i de les entitats de persones amb discapacitat de les Corts. Un any més va servir per fer balanç d’alguns dels projectes desenvolupats al llarg del 2017, presentar-ne alguns dels que es duran a terme el proper any i donar la benvinguda als agents que s’incorporen a la xarxa. També va incloure l’acte de reconeixement d’alguns dels integrants per les accions realitzades i per la sensibilitat de la seva organització envers la inclusió.

Així doncs, es van presentar els projectes següents:

  • La ruta del patrimoni cultural del barri de Pedralbes per a tothom
  • El projecte de pis de transició a la vida independent
  • Els maridatges inclusius
  • La cursa inclusiva del FC Barcelona
  • El projecte de Ràdio Inclusió
  • La campanya de Nadal d’enguany

Les entitats i empreses reconegudes en aquesta edició varen ser el FC Barcelona, el Centre Comercial l’Illa, ACTAC, l’Eix comercial Sants – les Corts, la Nova Fita, l’Ateneu de Fabricació de les Corts, el RC de Tennis Barcelona 1899, el RC de Polo, el Corte Inglés i l’Espiga de les Corts.

El Districte de les Corts i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat aposten per seguir fent de les Corts un districte referent en la inclusió de les persones amb discapacitat, i perquè aquest sigui un eix estratègic i transversal en tota la seva acció.

En aquest sentit, l’any 2018 ha de permetre consolidar alguns d’aquests projectes i posar-ne en marxa d’altres relacionats amb àmbits tant importants com l’habitatge, la inserció laboral i l’emprenedoria social.