Trobada anual de l'Espai d'Inclusió de les Corts

Trobada anual de l'Espai d'Inclusió de les Corts

20/12/2017 - 13:53

El passat dia 30 de novembre va tenir lloc en el Palau Reial de Pedralbes la trobada anual dels agents que formen part de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del districte.

La trobada va aplegar prop de cent cinquanta persones  d’empreses, d’entitats i d’associacions de diferents àmbits, d’universitats i de les entitats de persones amb discapacitat de les Corts. Un any més va servir per fer balanç d’alguns dels projectes desenvolupats al llarg del 2017, presentar-ne alguns dels que es duran a terme el proper any i donar la benvinguda als agents que s’incorporen a la xarxa. També va incloure l’acte de reconeixement d’alguns dels integrants per les accions realitzades i per la sensibilitat de la seva organització envers la inclusió.

Així doncs, es van presentar els projectes següents:

  • La ruta del patrimoni cultural del barri de Pedralbes per a tothom
  • El projecte de pis de transició a la vida independent
  • Els maridatges inclusius
  • La cursa inclusiva del FC Barcelona
  • El projecte de Ràdio Inclusió
  • La campanya de Nadal d’enguany

Les entitats i empreses reconegudes en aquesta edició varen ser el FC Barcelona, el Centre Comercial l’Illa, ACTAC, l’Eix comercial Sants – les Corts, la Nova Fita, l’Ateneu de Fabricació de les Corts, el RC de Tennis Barcelona 1899, el RC de Polo, el Corte Inglés i l’Espiga de les Corts.

El Districte de les Corts i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat aposten per seguir fent de les Corts un districte referent en la inclusió de les persones amb discapacitat, i perquè aquest sigui un eix estratègic i transversal en tota la seva acció.

En aquest sentit, l’any 2018 ha de permetre consolidar alguns d’aquests projectes i posar-ne en marxa d’altres relacionats amb àmbits tant importants com l’habitatge, la inserció laboral i l’emprenedoria social.

Comparteix aquest contingut