Xerrada sobre inclusió laboral per a petites empreses

Xerrada sobre inclusió laboral per a petites empreses

12/11/2019 - 11:42

Dilluns 25 de novembre de 15 a 16 h PIMEC i la Xarxa per la Inclusió Laboral de Barcelona (XIB) organitzen la xerrada: Competitivitat i inclusió laboral. Això també va per tu! a l'Auditori de PIMEC, al carrer de Viladomat, 174 de Barcelona

Tens un petit comerç? Una botiga? Necessites personal per al teu negoci i no saps com posar-t’hi per trobar la persona més adient? Vine a la xerrada sobre inclusió laboral per a petites empreses.

INSCRIPCIONS aquí

Parlarem de la inclusió laboral de persones amb discapacitat de la mà de Marta Gabarró, especialista en màrqueting i inclusió laboral d’ESADE. Ens acompanyaran testimonis d’empreses que ho estan fent: fleques, restaurants, tallers mecànics, bars… la qual cosa els converteix en negocis més competitius, i acabarem amb un networking per resoldre aquells dubtes que us preocupen.

Les empreses competitives són les que avancen cap a la sostenibilitat econòmica i la responsabilitat social. La inclusió laboral de persones amb discapacitat forma part d’aquest repte d’excel·lència que practiquen les millors empreses i els països més capdavanters.

Ser responsable socialment és alinear-se amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’agenda 2030 de les Nacions Unides. Aquesta trobada pretén posar el focus a la contribució que ja està fent la petita i mitjana empresa catalana, i impulsar aquelles altres que ho volen fer.

PROGRAMA
15.00 h Benvinguda
15.10 h Competitivitat i inclusió laboral. Això també va per tu!
Sra. Marta Gabarró, professora d’ESADE i consultora especialista en màrqueting per a empreses amb valor.
15.25 h Testimonis d’empreses inclusives
15.45 h Torn obert de preguntes
16.00 h Cloenda i cafè networking

Comparteix aquest contingut