Temps per a famílies amb infants amb discapacitat de 0 a 4 anys

És un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants amb discapacitat i la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores.

Temps per a tu per a famílies amb infants de 0 a 4 anys és un servei ofert per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Àrea de Drets Socials, del Districte de Gràcia i del Districte de Nou Barris.

Què ofereix als infants?

Activitats i jocs per a nens i nenes amb discapacitat de 0 i 4 anys i els seus germans i les seves germanes fins als 6 anys.

Què ofereix a les famílies?

Els permet disposar de temps personal, mentre els infants participen en activitats lúdiques de qualitat, adequades a les seves necessitats. Les activitats les duen a terme professionals del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats tenen un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar. Per més informació, consulteu el document amb les condicions d'ús.

On trobareu Temps per a tu?

Districte de Gràcia
Dia: dissabtes, cada quinze dies, de 10 a 13.30 h
Lloc: Escola Bressol Municipal Sant Medir, c. Santa Rosa, 7
Inici: 6 d’octubre

Districte de Nou Barris
Dia: dissabtes, cada quinze dies, de 10 a 13.30 h
Lloc: Escola Bressol Municipal Can Dragó, av. Rio de Janeiro, 16
Inici: 6 d’octubre

Què cal fer si hi esteu interessats?

Podeu descarregar-vos la fitxa de sol·licitud, emplenar-la i lliurar-la al centre Nexe Fundació, c. Escorial, 169, de dilluns a divendres de 9 a 19 h. També podeu enviar-la a través del correu electrònic respirlleure@nexefundacio.org 

Per a més informació podeu baixar-vos el programa o adreçar-vos a la bústia del servei: tempsperatu@bcn.cat.

La inscripció romandrà oberta durant tot el curs mentre quedin places vacants.

Tornar a la pàgina principal de Temps per a tu

 

Comparteix aquest contingut