Programa Temps per a tu

És un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les persones cuidadores. 

Té tres línies d'actuació: una dirigida a infants de 0 a 4 anys, l'altra a nens i nenes de 4 a 17 anys i l'última adreçada a joves i persones adultes a partir dels 18 anys. 

L'adreça de contacte del servei és tempsperatu@bcn.cat

Temps per a famílies amb infants amb discapacitat de 0 a 4 anys

Ofereix lleure de qualitat als infants amb discapacitat de 0 a 4 anys i temps personal a les seves famílies cuidadores. Els objectius són, per una banda, que els nens i nenes gaudeixin d'activitats lúdiques de qualitat adequades a les seves necessitats conduïdes per professionals del lleure i, per l'altra, que les persones cuidadores disposin d'un temps propi que els faciliti la conciliació de la seva vida laboral, familiar i personal. 

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), del districte de Gràcia i del districte de Nou Barris.

Més informació

Temps per a famílies amb infants i adolescents amb discapacitat de 4 a 17 anys

És un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants i adolescents amb discapacitat de 4 a 17 anys i la conciliació de la vida laboral ipersonal de les famílies. El servei ofereix activitats i jocs per a infants i adolescents amb discapacitat i els seus germans entre 4 i 17 anys, durant tres hores i mitja els dissabtes al matí (setmanalment o quinzenalment) en equipaments municipals de tota la ciutat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i de tots els districtes de la ciutat.

Més informació

Temps per a tu per a joves i persones adultes amb discapacitat

És un servei per fomentar el lleure de qualitat de les persones amb discapacitat, a partir de 18 anys, i la conciliació de la vida laboral i personal de les seves famílies. S'ofereixen activitats i tallers lúdics, els dissabtes a la tarda cada 15 dies. 

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Àrea de Drets Socials i dels districtes de Gràcia, Les Corts, Sant Martí, Sants-Montujïc i Horta-Guinardó.

Més informació

Comparteix aquest contingut