Temps per a tu. Activitats de lleure per a infants d'1 a 3 anys amb discapacitat

 

És un servei per fomentar el lleure de qualitat per a la petita infància (d'1 a 3 anys) amb discapacitat i els seus germans i germanes de fins a 6 anys. Alhora promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

S'ofereixen activitats lúdiques i jocs adaptats tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat. 

Cal que sapigueu que:

      - El període d’inscripció és del 2 al 20 de setembre. Tot i així, la inscripció estarà oberta durant tot el curs mentre quedin places lliures. 

      - La inscripció al Temps per a tu per a petita infància té un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar.

Per a més informació escriviu al correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

 

On i quan s'ofereix el Temps per a tu?

Els dissabtes de 10 a 13.30 h, a partir del 5 d'octubre, quinzenalment.

Districte de Gràcia
Lloc: Escola Bressol Municipal Sant Medir, c. Santa Rosa, 7

Districte de Nou Barris
Lloc: Escola Bressol Municipal Can Dragó, av. Rio de Janeiro, 16

Per conèixer les dates exactes de l'activitat, podeu preguntar-ho enviant un correu electrònic a tempsperatu@bcn.cat

 

Què cal fer si us interessa?

Emplenar la fitxa de sol·licitud i lliurar-la a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat, adjuntant el reconeixement del grau de discapacitat, si es té. 

 

 

Comparteix aquest contingut