Exposició "Creant Barri, Teixint Comunitat"

Exposicions. L’equip B-Mincome, Art&Coop i els veïns i veïnes del Besòs t'ofereixen aquesta exposició.

El dimecres 9 de maig a les 17.30h, al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (antic fòrum de les cultures) al Besòs -Maresme, s’inaugurarà l’exposició Creant Barri, teixint comunitat“.

Aquesta exposició parla de desitjos, tresors i sensacions. Parla a través dels ulls i experiències dels veïns i veïnes del Besòs – Maresme. A través de les mans, que han modelat escultures, i de les mirades, que han acollit imatges i perspectives del barri, la instal·lació crea un relat i un espai basat en l’art comunitari.

L’exposició va a càrrec de l’equip B-Mincome, Art&Coop i els veïns i veïnes del Besòs – Maresme. El B-MINCOME és un projecte pilot de lluita contra la pobresa i la desigualtat a zones desafavorides de Barcelona, que s’acull dins el programa Urban Innovative Actions de la UE. El projecte tracta de testejar l’eficiència i l’eficàcia de combinar un ajut econòmic en la forma d’un Suport Municipal d’Inclusió amb polítiques actives sociolaborals a deu barris de l’Eix Besòs de Barcelona.

Pel que fa al col·lectiu de veïns i veïnes implicat, es reuneixen setmanalment amb la finalitat de d’intercanviar experiències i motivacions i, sobretot, enriquir-se mútuament exhibint la seva part més artística. Han estat artistes de les seves vides i dels seus carrers. Ara, t’ofereixen aquesta exposició per regalar-te l’oportunitat i per convidar-te que formis part d’ella i del seu col·lectiu.