Nova edició del curs de dinamitzadors i dinamitzadores per la interculturalitat

Si tens entre 18 i 30 anys i t’interessa enfortir les relacions i els espais interculturals, aquest és el teu curs!

El curs de dinamitzadors i dinamitzadores per la interculturalitat, impulsat pel Programa BCN Interculturalitat, i en col·laboració amb el CIAJ (Centre d’Informació i Assesorament per a Joves) es farà els dies 3, 4, 5, 6 i 9 de juliol de 17h a 20h al CIAJ (c. Sant Oleguer, 6) i a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190).

Té per objectius aportar coneixements sobre la perspectiva intercultural, potenciar l’anàlisi crítica davant de temes relacionats amb la diversitat i enfortir les habilitats de cadascú per dur a terme tasques de dinamització de grups i espais.

Poden apuntar-se joves entre 18 i 30 anys i es valorarà especialment la vinculació de la jovent al teixit associatiu del barri, tenir estudis en l’àmbit social, tenir experiència voluntària o professional  en formació, dinamització, mediació  intercultural i educació. També, com a punt a valorar es tindrà en compte la trajectòria migratòria familiar o del propi jove.

El curs es gratuït però cal inscriure-s’hi abans del 25 de juny i esperar la confirmació de la plaça. Per fer la inscripció cal escriure un mail a formaciointercultural@bcn.cat

Trobareu més informació al següent link:  Curs_dinamitz-interculturals_ok Curs_dinamitz-interculturals