Què està passant al cicle d'activitats "El valor de l'aigua" de la XEAB

..
08/02/2024 - 08:31 h - Emergència climàtica La Fàbrica del Sol

El cicle d’activitats de divulgació ambiental “El valor de l’aigua” segueix en marxa per aportar coneixements i eines útils a les barcelonines i barcelonins. Actualment, el repte fonamental és prendre consciència de la situació de sequera i de com fer-hi front de manera conjunta: des de la gestió municipal i des de l’acció ciutadana. En aquest sentit, el cicle d’activitats “El valor de l’aigua” dona informació rigorosa i pràctica a les veïnes i veïns de la ciutat través de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), un conjunt d’equipaments que actuen a nivell local de forma coordinada. Aquest abril, les pròximes cites són:

LA MEMÒRIA DE L’AIGUA: TORRENTS DE MONTBAU 

Ruta lineal que segueix el límit entre la serra de Collserola i la ciutat per una pista que travessa els torrents que neixen entre la serra d’Agudells i el turó de Magarola.  

Quan: Diumenge 14 d’abril, de 10 a 13h 

On: Metro L3 Montbau. Sortida Residència Sanitària / Llars Mundet 

 Inscripció  

 Organitza: Centre de Natura de Can Soler 

  

BCN MULLA’T 

A partir d’un joc de construcció on hi pot participar tota la família, descobrirem tots els secrets del cicle urbà de l’aigua i com impacten els nostres hàbits en la seva conservació 

 Quan:  Diumenge 14d d’abril, d’ 11.30  a 13.30 h 

 On: Parc de Can Rigal 

Organitza:  XEAB

  

LA DONA D’AIGUA  

Una història singular narrada amb làmines il·lustrades per conèixer una llegenda de la mitologia catalana a l’entorn de les dones d’aigua. 

Quan:  Dijous 25 d’abril, de 17.15 a 18.15 h 

On: La Casa de l’Aigua 

Inscripció 

 Organitza: Aula Ambiental de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova 

 

MARINA I LA CLAU DEL MAR 

Conta-contes protagonitzat per una nena que segueix els passos d’un vell pescador. Una història que sensibilitza els infants sobre la protecció i conservació dels recursos hídrics. 

Quan: Diumenge 28 d’abril, a les 11.30 h  

On: El Centre de la Platja 

Inscripció 

 Organitza: El Centre de la Platja 

LA LUCÍA DESCOBREIX L’AIGUA

Audioconte extret del recull Contes per canviar el món del divulgador ambiental José Luis Gallego i editat per Viena Edicions.  Disponible online durant tot el cicle  

Organitza: Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA)

Més informació del cicle al web de l’Agenda + Sostenible