Blog

Inserció laboral per a joves amb trastorn mental

21 març 2017 - Diversitat, Drets socials, Ocupació

Hem de trencar el cercle viciós entre treball i malaltia mental: molts joves amb algun trastorn no troben feina, molts joves sense feina són susceptibles d'emmalaltir, i està comprovat que treballar és vital en el tractament d'aquests trastorns ja que proporciona independència econòmica, autonomia i xarxa social, condicions indispensables per l’estabilitat personal i la lluita contra l'exclusió social.

Per trencar aquest cercle...

Criteris redistributius a les escoles bressol municipals

15 març 2017 - Drets socials, Educació

Ahir ens vam assabentar que el govern de CiU entre 2012 i 2014 va estar desviant els fons destinats a les escoles bressol municipals a les escoles concertades, és a dir, a privades que reben fons públics. Fet pel qual hauran de donar explicacions i afrontar una demanda conjunta de municipis afectats.

El mateix dia des de l'Ajuntament de Barcelona anunciem que a partir de setembre aplicarem a les escoles bressol municipals un sistema...

Ajuts per rehabilitar habitatges i edificis

12 març 2017 - Drets socials, Habitatge

A Barcelona volem ajudar a rehabilitar habitatges, però només ho farem amb aquells propietaris que es comprometin a no apujar el preu del lloguer als seus llogaters.

Necessitem habitatges en condicions habitables, però també amb preus assequibles, i seria inadmissible que hi hagi inversors que s'aprofitessin de les ajudes públiques per després pujar preus.

Davant l'especulació que amenaça la nostra ciutat, l’Ajuntament estarà al...

Tots recordem

9 març 2017 - Justícia, Transparència

Tots recordem quan fa més de 12 anys Pasqual Maragall, dirigint-se a Artur Mas, va dir: "vostès tenen un problema i es diu 3%".

Tots recordem com es van esforçar a humiliar-lo i desacreditar-lo fins obligar-lo a rectificar. Ho fa fer, sí ... però quasi tothom sabíem que deia la veritat.

Hem trigat 12 anys '12 anys! en conèixer els detalls. Però ahir va passar, per fi: la confessió de Fèlix Millet marca un abans i un després, no...

#NosaltresParem

7 març 2017 - Desigualtats, Drets civils, Feminismes

Des de Barcelona i Madrid volem donar suport als moviments de dones que en diferents països i ciutats de tot el món es mobilitzen el 8 de març amb manifestacions, vagues i aturades contra la violència masclista i contra les persistents desigualtats que patim les dones en diferents àmbits, inclòs molt especialment l'àmbit del treball.

Per...

Segueix-ne el feed RSS

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

Compartiu aquest contingut