Blog

No tenim por

20 agost 2017 - Democràcia

A les poques hores de l'horrible atemptat perpetrat dijous a Barcelona, la Rambla va tornar a omplir-se de gent i de vida, la millor forma de plantar cara a la barbàrie, als miserables que van sembrar de terror i mort un dels carrers més emblemàtics i estimats d'aquesta ciutat.

A pocs metres, a una Plaça Catalunya plena de gom a gom va ressonar el crit de "No Tinc Por", un antídot a la ràbia i la impotència que tots sentíem en pensar...

Declaració institucional de rebuig a l'atemptat a la Rambla

18 agost 2017 - Democràcia

Aquest dijous s’han perpetrat a Catalunya un seguit d’atemptats terroristes que han provocat desenes de víctimes. A la Rambla de Barcelona, gent de moltes nacionalitats i de totes les edats, persones i famílies que passejaven i gaudien de la nostra ciutat, han resultat ferides i mortes.

Aquestes famílies podrien ser les de cada barceloní i barcelonina. En realitat, són les nostres famílies.

Davant aquests cops d...

Gràcies Pasqual

26 juliol 2017 - l'Ajuntament

Ahir, durant la cerimònia commemorativa del 25è aniversari dels Jocs Olímpics, hi va haver un d'aquells petits moments que de sobte et regala la vida. Enmig dels parlaments, el Pasqual Maragall em va abraçar i va trencar la línia tradicional de protocol.

L'admiro com al millor alcalde a Barcelona, i l'admiro encara més per la dignitat i la tendresa amb què ell i la seva forta companya Diana porten la malaltia d'Alzheimer. Us deixo una...

25 anys dels Jocs Olímpics i reptes de futur

25 juliol 2017 - Béns comuns, Dret a la ciutat

Avui celebrem el dia que vam dir Hola al món. El dia en què milions de persones van descobrir la nostra ciutat, el nostre país, i la nostra mediterraneïtat.

Han passat 25 anys, però l'esperit olímpic, aquesta voluntat de fer ciutat, de treballar en equip a través del compromís i la col·laboració, ha de continuar viu entre nosaltres.

Els reptes d'avui ja no són els mateixos que teníem el 1992. Tenim importants reptes locals pels...

De bus en desús a consulta dental mòbil per a infants

23 juliol 2017 - Salut

Un autobús en desús serà reconvertit en una consulta dental mòbil per als nens i nenes de les escoles de Barcelona. Totalment equipat i "tunejat" perquè sigui un lloc agradable i fins i tot divertit. És un projecte il·lusionant, creatiu i innovador per reforçar la salut dental dels nostres joves.

Segueix-ne el feed RSS

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

abril 2017

Compartiu aquest contingut