#BCNAntimasclista

26 novembre 2015

-

Feminismes

Us imagineu que des de principis d'any fins ara haguessin assassinat a 93 polítics, mestres, periodistes o qualsevol altre col·lectiu pel fet de formar part d'aquest col·lectiu? Estaríem en estat d'emergència. 93 dones, segons Feminicidio.net, han estat assassinades a l'Estat fins ara durant el 2015. Cinc, a Barcelona.

La lluita contra la violència de gènere és una prioritat per al nou govern de Barcelona. Volem abordar-la amb polítiques transversals i amb més recursos per a l'atenció a les víctimes i també per a la prevenció, amb mesures educatives que comencin des de la llar d'infants, perquè la formació sana i no sexista de rols, referents i símbols té una gran força transformadora. Hem llançat, a més, la campanya #BNCAntimasclista. Perquè som totes i tots: govern, oposició, entitats, veïnes i veïns de Barcelona, ​​la ciutat sencera, qui rebutja la violència contra les dones i es declara ciutat antimasclista.

Us deixo un vídeo del final de la meva intervenció ahir en la celebració institucional del dia contra les violències masclistes. "No volem ser princeses, volem ser el que ens doni la gana i com ens doni la gana ... Volem ser dones lliures i felices."

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut