Contra l'austeritat

Els ajuntaments som les administracions que més deute hem reduït i més superàvit hem generat ... I què fa Montoro? Rodejar-nos, atacar l'autonomia municipal a través de la nova proposta de pressupostos. No només pretén impedir que utilitzem el que hem estalviat en benefici dels ciutadans, sinó que ara pretén frenar els processos de municipalització en serveis bàsics clau. A Barcelona, per exemple, hem remunicipalitzat escoles bressol, estem treballant per recuperar la gestió pública de l'aigua, hem posat en marxa una operadora energètica municipal i estem creant un servei funerari públic que oferirà preus assequibles.

Per descomptat, aquests processos ataquen interessos privats de grans companyies que fan enormes beneficis a costa d'especular amb béns de primera necessitat. Per això els grans lobbies no han trigat a anar a reclamar al Partit Popular que actuï contra els ajuntaments que pretenem recuperar i reforçar serveis públics de qualitat. Un cop més, Montoro ens recorda per a qui governa el Partit Popular: per a uns quants, per als seus amics, per a els que després els ofereixen cadires ben pagades en els seus consells d'administració.

Però s'equivoquen si es pensen que ens rendirem: ajuntaments com Barcelona, ​​Madrid, València, Coruña, Santiago i Saragossa seguirem fent front comú per defensar l'interès general i els serveis públics enfront de la política del malbaratament (la seva), l'austeritat (per la resta), les privatitzacions i la corrupció generalitzada del PP.

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut