Fa mal

23 febrer 2017

-

Desigualtats , Drets civils

Encara fa mal l'absolució de la infanta per "esposa confiada que no sabia el que presidia ni signava". Encara fa mal aquest discurs buit i pesat dels seus il·lustres advocats atrevint-se a dir amb tot el desvergonyiment que "la llei és igual per a tots", quan va i condemnen a un xaval a 4 anys de presó per una cançó contra la monarquia. Un raper que no ha robat a ningú i que, agradin més o menys les seves lletres, té dret a cantar el que vulgui perquè tenim una constitució que empara la llibertat d'expressió.

Més notícies: el fiscal anticorrupció de Múrcia denuncia a la ràdio que rep pressions perquè deixi de "molestar" els corruptes... intimidació i amenaces a ell i al seu entorn familiar... ¿aquest és el nivell de democràcia que tenim?

Última hora: el tribunal permet a Urdangarín evitar la presó sense fiança al.legant arrelament (¡a Suïssa!) i bona conducta (això de robar... "ya tal")
No podem normalitzar aquestes notícies. Privilegis, injustícia, repressió i corrupció són cares d'una mateixa moneda: un sistema que fa aigües i que necessita amb urgència més i millor democràcia.

Última hora bis: condemnen Blesa i Rato per les targetes black... quedaran també en libertat?

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut