Lluitem contra la feminització de la pobresa

8 octubre 2016

-

Desigualtats , Drets socials , Feminismes

Hi ha moltes dones grans que viuen soles amb pensions molt baixes que amb prou feines els permeten arribar a final de mes. Són les nostres mares, les nostres àvies, moltes d'elles bolcades en la cura de fills, néts i familiars dependents. La crisi s'ha acarnissat especialment en aquest col·lectiu i, malgrat això, han continuat sent el pilar de moltes famílies. Heroïnes que, definitivament, mereixen més atenció i més ajudes.

Si afegim que hi ha a BCN un 13% de famílies monoparentals (el 94% formades per una dona i els seus fills/es) i que moltes d'elles tenen seriosos problemes per arribar a final de mes, està clar que ajudar aquestes famílies a que surtin endavant és un repte col·lectiu i una obligació.

Ahir vam anunciar que destinarem 2'6 milions a ajudes per afavorir l'autonomia i la qualitat de vida d'aquests col·lectius. Un altre petit canvi que suposarà grans canvis en la vida de moltes persones, així com un pas més en la lluita per la igualtat entre homes i dones en aquesta ciutat.

 

 

Enllaços relacionats

Article a La Vanguardia

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut