No en el nostre nom

8 febrer 2017

-

Democràcia , Drets civils

Rajoy s'ha ofert a "col·laborar cordialment" amb Donald Trump, i en particular a ser el seu interlocutor, és a dir, el seu mediador a Europa i Amèrica Llatina.

Senyor Rajoy, des d'aquí li dic que NO en el meu nom ni en el de Barcelona. No volem "col·laborar cordialment" amb qui veta l'entrada a persones segons la seva nacionalitat o religió, qüestiona el canvi climàtic, amenaça drets que ha costat vides conquerir, menysprea les dones, es burla de la premsa i ens insulta, a tots i totes, amb la seva arrogància.

No crec en els seus dots com a mediador (no els ha demostrat en conflictes que li queden a prop), i no hi ha res a mediar amb qui aixeca murs. Per què no segueix l'exemple de Merkel, o d'altres líders europeus i mundials que no "s'han ofert" servilment a mediar en unes polítiques que van contra els valors democràtics?

Li recordo, Senyor Rajoy, que quan Aznar es va oferir a "col·laborar servilment" amb Bush, a Barcelona, Madrid i ciutats de tot l'Estat vam omplir els carrers de persones unides per un lema: NO A LA GUERRA.

Que quedi clar: nosaltres no ens oferim a "col·laborar cordialment" amb Trump, sinó amb les xarxes d'alcaldes, ciutats, dones, jutges, associacions, moviments, artistes i professionals de tot tipus i de tot el món que estan organitzant-se per resistir-se a les seves polítiques.

 

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut