No més especulació

27 maig 2017

-

Drets socials , Habitatge

Barcelona vol atreure inversions, és clar que sí. Volem inversors que generin llocs de treball de qualitat, inversions en sectors estratègics com la indústria verda i sostenible, en tecnologia, en economia social, en cultura i ciència... volem atreure capitals que generin riquesa per a tota la ciutat, que contribueixin a fer de Barcelona un lloc més pròsper i més just per als seus habitants.

No obstant això, darrera d'alguns "fons d'inversió" s'hi amaguen autèntics voltors, especuladors que saquegen la ciutat i que fan grans beneficis a curt termini i a costa del que sigui. Entre els pitjors hi ha els que pretenen especular amb l'habitatge, comprant edificis sencers, expulsant els seus veïns i veïnes i després tornant a vendre o llogar a preus impossibles per a la població.

Doncs bé: Especuladors del món, Barcelona no us vol. Per desgràcia no tenim capacitat legislativa per prohibir aquests tipus d'operacions, però farem servir tots els instruments municipals que tenim per dificultar el que considerem agressions als nostres veïns i al conjunt de la ciutat.

Avui, l'especulació és un dels problemes més greus de Barcelona i el nostre ajuntament estarà sempre del costat de veïns i veïnes que no mereixen ser expulsats per l'avarícia d'uns quants.

Enllaços relacionats

Nota de premsa

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut