Pla d’acció per a l’Ocupació

10 febrer 2017

-

Drets laborals , Ocupació

Plantar cara a l'atur, batallar per crear ocupació, i no qualsevol, sinó de qualitat: l’ocupació que permet viure amb dignitat. Aquest és un dels objectius que ens hem marcat, i per això dedicarem 37 milions d'euros a un Pla d'acció que prioritza l'ocupació de joves, aturats de llarga durada, dones i col·lectius amb més dificultat per accedir al mercat laboral.

Una de les característiques d'aquest pla és que serà descentralitzat, per barris. Hi ha molta gent que, cansada de buscar, ha llençat la tovallola i ja no s'acosta ni a les oficines de Barcelona Activa. Anirem a buscar aquestes persones i els hi posarem fàcil: amb punts d'informació i formació als seus barris. El primer punt del Servei Local d'Ocupació s'obrirà al barri de Can Peguera, al districte de Nou Barris, i funcionarà com una prova pilot per definir el model i crear una xarxa de punts en altres districtes.

Tot i que les administracions responsables de la politica d'ocupació són Generalitat i Estat, Barcelona no es quedarà quieta i farem el màxim possible per reduir l'atur i la precarietat.

 

Enllaços relacionats

Article a La Vanguardia

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut