Pregó de la Mercè

23 setembre 2016

-

Cultura

"Tota la gent de Barcelona cap als barris de Barcelona", va dir el pregoner després d'un preciós repàs de la cultura popular que ha nascut i crescut amb la ciutat. No es va deixar ningú, el Javier: Lectors i lectores, escriptores amagades en pseudònims d'homes, dibuixants de TBO, vells quioscs, vinyetistes, editors, il•lustradors, rockers, ràdios pirata, petits comerciants, presos, immigrants, obrers i obreres aixecant l'entrepà ben amunt, veïns i veïnes que van treure temps de les seves llargues jornades laborals per fer la democràcia...

A tots ens va desitjar una Bona Festa Major, perquè el més gran d'aquesta festa és que és de tots i totes, sense excepcions.

Totes les Barcelones van brillar ahir, i van emocionar, al Saló de Cent, a la Plaça Sant Jaume i en el cor dels veïns i veïnes d'aquesta ciutat que no vam poder més que somriure i aplaudir amb ganes després del crit final de "Barcelonins Uniu-vos".

Gràcies, Javier. Va ser el pregó que necessitàvem sentir i que aquesta ciutat mereix.

Us deixo aquí el vídeo per qui no ho hagi vist.

Si no sou de Barcelona, és igual: mireu-lo. És tan universal que podreu sentir-vos, per uns minuts, profundament barcelonins/ines :-)

Enllaços relacionats

Vídeo del Pregó de la Mercè

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut