Resposta a Rajoy

29 maig 2016

-

Economia

Diu Rajoy que les noves alcaldesses de Madrid i Barcelona posem en perill l'economia del país. Vés per on! Ho diu qui és president des de 2011, protagonitzant les pitjors retallades i el rescat financer; ho diu el màxim representant del partit més corrupte de la història de la democràcia. També diu que vol governar amb una gran coalició, juntament amb PSOE i Cs, per garantir l'estabilitat. LA SEVA estabilitat.

Entenc per què ho diu: avui, l'única alternativa real al PP l'està construint la ciutadania des de baix. I des de les ciutats que van votar canvi, com Madrid i Barcelona, estem demostrant amb humilitat que es pot governar l'economia per posar-la al servei de la majoria. Per exemple: davant de les seves amnisties fiscals, a Barcelona hem decidit que l'Ajuntament no treballarà amb cap empresa que operi en paradisos fiscals per evadir impostos; enfront de les seves polítiques "d'austeritat" i la llei Montoro, encaminada a privatitzar serveis públics, a Barcelona hem declarat l'educació o els serveis socials com a serveis essencials, per poder contractar nous mestres i treballadors socials. Les exportacions han crescut, hem triplicat els plans d'ocupació, hem paralitzat una pujada general de l'IBI per pujar-lo només al 2% de rendes més altes ...

Són només alguns exemples de moltes de les polítiques que estem posant en marxa. Mesures que confirmen no només que hi ha alternativa a les seves polítiques criminals, sinó que les noves candidatures impulsades per la gent, anem de debò. Que estem aquí per convicció, amb honestedat, amb professionalitat, que no tenim por i que hem vingut per quedar-nos-hi, és a dir, per fer-los fora i fer-ho millor. I així s'han posat de nerviosos. Lògic.

Les properes setmanes, a mesura que ens acostem a les eleccions, sentirem de tot: antisistemes, desordre, buit de poder, caos, inversions que fugen espantades... Nosaltres, a la nostra: a treballar pel bé comú, dins i fora de les institucions, i a contrastar les informacions de primera mà, a través de les xarxes socials. I el 26J, com vam fer a les municipals, a guanyar-los a les urnes. Perquè som majoria i ja sabem que sí que es pot.

 

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut