Segon dia: conèixer els treballadors i treballadores de l'Ajuntament

17 juny 2015

-

l'Ajuntament

Ahir vaig arribar a casa tard i esgotada, però aprofito el petit descans del migdia per resumir el meu segon dia com a alcaldessa. Ja puc arribar al meu despatx sense perdre’m pel camí. Anem avançant!. Això sí, tinc molt clar que passaré més temps a peu de carrer que tancada al Gabinet d’Alcaldia. Ahir, dos moments emocionants i una petita victòria.

Primer moment emocionant: trobada amb els treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Els meus nous companys de feina. Sempre hem dit que per canviar la manera de fer política, hem de començar pel que tenim més a prop. Si volem convertir Barcelona en un referent de participació, transparència i democràcia, el seu Ajuntament ha de ser un exemple. Escoltar els treballadors de la casa, les seves propostes, serà una prioritat i ja estem buscant els millors canals perquè la comunicació dins la casa gran sigui, també, de baix a dalt.

Segon moment emocionant: visita sorpresa a la PAH. No volia premsa ni soroll mediàtic. Volia sentir-me com una més entre la gent que, durant els últims anys, ha estat la meva segona família. No era una visita oficial: hi vaig anar com a Ada, no com a alcaldessa. Moltes llàgrimes i abraçades, perquè la PAH és així: emotiva, sentimental… i reconec que això em carrega les piles. He aprofitat per anunciar que convocarem la Taula de Prevenció que la PAH va promoure però que el govern de CIU va anar desactivant. Així que la pròxima vegada que em reuneixi amb la PAH ja sí serà com a alcaldessa. Tenim un gran repte: convertir Barcelona en una ciutat lliure de desnonaments.

Petita victòria: Ahir vam ordenar que l’Ajuntament es retirés com a acusació municipal en el cas de l’Isma i el Dani, els joves universitaris a qui el govern de Trias demanava 4 anys de presó per haver participat en la vaga general del 29M. Volem un Ajuntament que no només respecti sinó que defensi els drets, i els drets de vaga i de protesta són drets sagrats en una democràcia sana.

Seguim!

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut