Sobre escoles bressol, lloguer social i pantalles gegants

20 abril 2016

-

Educació , Habitatge

Avui hem anunciat la creació de 847 noves places públiques d’escoles bressol. Abans d'ahir la reserva de set solars municipals per a la construcció de 530 pisos de lloguer social. Les dues coses responen a necessitats reals i concretes dels veïns i veïnes de la ciutat. Però la notícia del dia per a la dreta és que "Ada Colau prohibeix posar pantalles gegants per seguir la selecció espanyola a l'Eurocopa".

A veure si queda clar: ni he prohibit res ni tinc res contra la selecció espanyola de futbol. Això no vol dir que haguem d’aprovar posar pantalles gegants en un espai públic jugui qui jugui. Només s'ha posat una vegada una pantalla gegant per a un partit de la selecció i va ser per una cosa tan excepcional com la final del mundial del 2010. Després d'aquest esdeveniment els tècnics van desaconsellar repetir per motius de seguretat, però ja s'ha transmès a les entitats interessades la possibilitat de fer-ho en un lloc tancat. PP, Ciutadans i tot el seu entorn intoxiquen de nou i intenten convertir una decisió d'ordre públic en un "desafiament nacionalista". Que la gent decideixi qui està creant crispació.

Vaig arribar a l'alcaldia amb un programa i un propòsit: lluitar contra les desigualtats en una ciutat que té recursos per combatre-les, i perquè tots i totes visquem millor. En això estem centrant totes les nostres energies. 847 famílies que avui no poden portar els seus infants a l'escola bressol pública, podran fer-ho en els propers anys. 530 famílies que no poden permetre un lloguer podran tenir una llar. Aquestes mesures s'han anunciat aquests darrers dies.

Que cadascú es quedi amb la notícia que consideri més important.

 

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut