#TancaremElCIE

19 juny 2015

-

Drets civils

Fa quatre dies que som a l'Ajuntament i ja em semblen setmanes.

Difícil assumir, i més encara resumir, tantes novetats: cares noves, noms nous, espais nous. Per sort els treballadors i treballadores de l'Ajuntament s'han bolcat en ajudar-nos a instal·lar-nos-hi. Costa habituar-se a un ambient tan tancat i creat per imposar solemnitat, però les cares amables, els somriures i els petits gestos de complicitat l'humanitzen, i s'agraeixen.

Anem a poc a poc, perquè anem lluny, i de moment estem escanejant la màquina: escoltant, estudiant, entenent, per poder incidir de la manera més efectiva. Diverses coses bones. A la primera pregunta de l'oposició, "quant havíem gastat en l'acte d'investidura", teníem una bona resposta: un 35% menys que a la investidura anterior. 15.000 euros estalviats. Les catifes i el càtering de luxe per a unes quantes persones són més cars que una pantalla enorme per obrir l'acte a la ciutat.

Les nostres primeres mesures anunciades responen al nostre pla de xoc i se centren en actuacions concretes contra els desnonaments i la malnutrició infantil, com no podia ser d'una altra manera. Un moment bonic del dia ha estat sortir al balcó de l'Ajuntament per fer aquesta foto en suport a la campanya #TancaremElCIE
Barcelona ha de convertir-se en un referent de justícia, democràcia i defensa dels Drets Humans.

 

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut