Tanquem el CIE

11 juliol 2016

-

Drets civils

Barcelona és una ciutat compromesa amb els Drets Humans. Fer tot el possible per tancar el CIE de Zona Franca no només era un compromís de campanya, és un mandat democràtic del Ple de l'Ajuntament i del Parlament de Catalunya.

Avui hem anunciat la seva clausura perquè el CIE no té llicència per a l'activitat que porta a terme. Tampoc compleix amb la normativa de seguretat i prevenció d'incendis. Vam donar un termini al Ministeri per regular la situació i no ho han fet. No permetrem que torni a realitzar la seva activitat amb interns sense llicència per fer-ho. Si no compleix la legalitat, farem inspeccions i prendrem mesures d'execució forçosa. Hi ha vides en joc.

Senyor Ministre d'Interior, li exigim que respecti el mandat democràtic i sobirà d'aquesta ciutat, així com la legalitat vigent en matèria de llicències i seguretat.

Gràcies entitats socials com Tanquem Els Cie, gràcies equip municipal i, sobretot, gràcies veïns i veïnes de Barcelona per la mobilització constant, la indignació i el consens que aquesta ciutat no es pot permetre la vergonya d'un forat negre dels Drets Humans, ni en el seu espai físic ni en la consciència de la seva gent.

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut