València i Barcelona ens donem la mà

És del tot incomprensible que dues ciutats mediterrànies germanes, pròximes, i amb tants llaços comercials, culturals, familiars, etc., com València i Barcelona, ​​portessin dècades donant-se l'esquena a nivell institucional.

Avui per primera vegada en democràcia, hem organitzat una trobada bilateral entre les dues ciutats, i hem segellat una aliança estratègica històrica. Entre altres coses, lluitarem juntes pel Corredor Mediterrani. És indignant, per exemple, que València i Barcelona no estiguin més i millor connectades quan el govern del PP s'ha dedicat a construir aeroports fantasma o AVEs sense passatgers.

Treballarem, a més, perquè no sigui només un corredor d'infraestructures (que també) sinó perquè permeti que entre les ciutats de l'eix mediterrani, d'Algesires a Montpeller, flueixin les idees, els intercanvis, les experiències d'innovació, els compromisos de justícia social i ambiental que València i Barcelona compartim i defensem.

Avui València i Barcelona ens hem donat la mà cooperant amb objectius comuns, un pas més cap a l'Europa de les Ciutats, l'Europa de les persones.

Sobre el blog

Aquest blog recull idees, pensaments i reflexions sobre el meu dia a dia com a alcaldessa de Barcelona.

Arxiu

2016
2017

abril 2017

octubre 2017

Compartiu aquest contingut