Microteatre fora del teatre

Obres de durada curta i de format petit, a càrrec d’entre un i quatre actors. Les representacions es faran als comerços i hi haurà una programació de tres obres (drama, comèdia o altres) per a cada un dels 21 eixos comercials de la ciutat.

Concerts de les escoles municipals de música als mercats

Les escoles municipals de música de Barcelona participaran en la celebració de l’Any del Comerç i la Cultura fent concerts a diversos mercats municipals vinculats als eixos comercials.

Festival Grec. Funció en homenatge als botiguers de Barcelona

El Festival Grec 2018, una de les cites culturals més importants de la ciutat, farà un homenatge als botiguers de Barcelona convidant-los a assistir a una de les funcions teatrals programades.

Òpera als Eixos amb l’Associació d’Òpera Jove de Catalunya​

Durant l’Any del Comerç i la Cultura, serà possible sentir l’ària “Largo al Factotum” d’El Barber de Sevilla en una perruqueria, o gaudir del “Brindis” de La Traviata en un bar o taverna. L´Associació d’Òpera Jove de Catalunya, integrada per joves cantants, intèrprets i músics d’òpera, col·laborarà amb l’Any interpretant les àries d’òpera més conegudes en diversos comerços de Barcelona, on les podran seguir clients i visitants.

Liceu a la Fresca

La rica oferta dels festivals musicals de l’estiu estarà present als eixos comercials amb dues propostes: les retransmissions en directe d’un concert musical i d’una òpera a la fresca de la mà del Gran Teatre del Liceu. En comprar als establiments de proximitat, els clients rebran una entrada per a la retransmissió d’aquests dos esdeveniments i tindran dret a un seient a la zona central de cadires, que servirà de platea improvisada.

Sant Martí, en moviment

Amb l’objectiu de promoure l’activitat física i fer del comerç del barri un lloc de trobada entre veïns i veïnes, es faran sessions magistrals de ball a les quals les persones usuàries del comerç es podran sumar de manera espontània.

Festival Barcelona és dansa

Aquest certamen vol ser un aparador de la dansa i la creativitat de la ciutat, amb un programa que inclou espectacles, master classes, classes dirigides i espais oberts a disposició de grups de dansa que es vulguin donar a conèixer. Una setmana abans del festival, es podran veure accions als aparadors i als interiors d’algunes botigues: performances de dansa en directe i microespectacles. Paral·lelament s’iniciarà un concurs d’aparadors dedicats a la dansa.

  • Equilibrisme. Mercè 2017
  • Dansa. Mercè 2017
  • Gran Teatre del Liceu
  • Trombó. Mercè 2017
  • Actuació musical. Mercè 2017
  • Equilibrisme. Mercè 2017
  • Dansa. Mercè 2017
  • Gran Teatre del Liceu
  • Trombó. Mercè 2017
  • Actuació musical. Mercè 2017