Concurs d’Instagram BCN Moda al Carrer 2018

Comerç. L’Any del Comerç i la Cultura proposa captar el millor moment de les desfilades de BCN Moda al Carrer 2018 amb un concurs d’Instagram.

Aquesta tardor, l’Any del Comerç i la Cultura proposa captar el millor moment de les desfilades de BCN Moda al Carrer amb un concurs d’Instagram. Hi poden participar tots els assistents a les desfilades que se celebraran els dies 20, 26 i 27 d’octubre i 9 de novembre a l’Eix Comercial de Sant Andreu, l’Eix Comercial de Sant Martí, Coreixample i Sant Antoni Comerç, respectivament.

Per participar en el concurs, només cal fer una foto durant la desfilada de moda i publicar-la a Instagram amb l’etiqueta #bcnmodalcarrer18. Després s’ha d’etiquetar la Fundació Barcelona Comerç (@eixos_bcn) i l’eix comercial on se celebri la desfilada: Sant Andreu (@eixsantandreu), Sant Martí (@santmartieix), Coreixample (@coreixample) o Sant Antoni (@santantonicomerc).

Els participants han de ser majors d’edat i cadascun pot presentar tantes fotografies com vulgui. La participació al concurs és gratuïta.

Els criteris que valorarà el jurat són l’originalitat de la fotografia, la seva composició artística, l’estètica i la qualitat, a més d’una referència clara al motiu del concurs.

Premi de 400 euros

D’entre totes les fotos rebudes al llarg de les quatre desfilades se’n triarà una de guanyadora, i a l’autor o autora se li donarà un val de 400 € que podrà gastar als eixos comercials participants en el concurs.

Es pot presentar les fotografies fins al dia 10 de novembre. Participa-hi!

Més informació i bases del concurs a eixosbcn.org.

Més informació