Descobreix la Barceloneta amb la Game Experience

Comerç. Els dissabtes de novembre, la primera Game Experience transforma la Barceloneta en un tauler de joc immens on caldrà resoldre quinze enigmes sobre el barri.

Els dissabtes de novembre, la Barceloneta es transforma en un tauler de joc immens on caldrà resoldre quinze enigmes sobre el barri. La Game Experience convida tothom a descobrir la història centenària de la Barceloneta, els carrers del segle XVIII, les seves botigues, les cases dels pescadors i les adobadores, i els secrets i les anècdotes del barri mariner.

Les properes sessions de la Game Experience Barceloneta es faran els dissabtes 10, 17 i 24 de novembre. Consisteixen en una ruta històrica i comercial per la Barceloneta en format de joc, que amb l’ajut de diversos monitors i una app guiarà els participants per resoldre quinze enigmes sobre el barri i visitar els seus carrers, comerços i restaurants.

La Game Experience es durà a terme amb grups de cinquanta persones per cada sessió. Per participar-hi, s’ha de descarregar l’app i s’ha de recollir el passaport de joc als comerços amb el cartell distintiu.

El punt de trobada per a totes les sessions serà el passeig Joan de Borbó, núm. 11, a les 11.00 hores. A partir d’aquí, els i les participants seguiran un itinerari per quinze punts històrics per trobar les quinze claus.

Un cop acabada l’activitat, es retornaran els passaports completats. Entre els i les participants que responguin totes les preguntes, se sortejarà un val de compra de 200 euros per gastar a qualsevol dels comerços i restaurants de l’Associació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta (ACIB).

La primera Game Experience Barceloneta forma part del programa de l’Any del Comerç i la Cultura. És una iniciativa de l’ACIB amb la col·laboració de PADcelona i del Taller d’Història de la Barceloneta.