Passejades per estimar la Diagonal

Comerç. L’Any del Comerç i la Cultura us convida a conèixer la història i l’arquitectura de l’avinguda Diagonal.

L’Any del Comerç i la Cultura us convida a conèixer la història i l’arquitectura d’una de les principals artèries de la ciutat. Les passejades per la Diagonal ens descobreixen el patrimoni artístic i cultural d’aquesta via, on es desenvolupa una intensa vida comercial, professional i també veïnal.

L’avinguda Diagonal és una de les artèries principals de Barcelona, amb una gran riquesa arquitectònica i monumental a la qual s’afegeix una àmplia oferta comercial i de restauració. Tot i això, també és una desconeguda per als barcelonins i barcelonines, sovint encasellada més com una via de pas més que no pas de passeig.

Amb l’Any del Comerç i la Cultura s’ofereix la possibilitat de retrobar-se amb aquest espai de la ciutat i descobrir la riquesa cultural que s’hi amaga amb unes passejades gratuïtes, que tindran lloc els dissabtes de desembre i gener.

Durant les rutes es veurà com ha canviat nostra ciutat, com s’ha anat fent gran i quines anècdotes ha deixat el pas dels anys.

Les properes passejades estan dedicades a les escultures de la Diagonal, a la Diagonal desapareguda i a la Diagonal de Puig i Cadafalch i d’Enric Sagnier.

Per assistir a les passejades cal inscriure-s’hi prèviament mitjançant aquest enllaç.