Premis al talent i al compromís amb el comerç de proximitat

Comerç. Els premis Barcelona Comerç distingeixen les botigues Bizarre Scape Room, Collell i la televisió local de Barcelona Betevé.

Bizarre Scape Room ha guanyat el Premi al Talent Jove, i Collell, el Premi al Comerç més Innovador, en els premis Barcelona Comerç 2018. Betevé ha rebut el Premi al Compromís amb el Comerç.

La 14a edició dels premis Barcelona Comerç es va celebrar el 12 de novembre passat, en una festa que va aplegar 250 comerciants, autoritats i personalitats vinculades al món del comerç, la política i la cultura. Els premis Barcelona Comerç distingeixen iniciatives comercials amb carisma, així com el compromís de les persones, les empreses i les institucions amb el comerç urbà de proximitat i amb la seva defensa i promoció.

L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Quim Torra.

Premi al Talent Jove

La botiga Bizarre Scape Room (carrer de Blesa, 24, Poble-sec) ha rebut el Premi al Talent Jove al Món del Comerç, guardó reservat a comerciants de menys de quaranta anys que han triat el comerç de proximitat com a projecte de vida.

Si una de les activitats més de moda actualment a Barcelona són les scape rooms, aquesta té la particularitat de centrar la temàtica en el comerç de proximitat, amb una oferta d’aventura que transcorre en una imaginària botiga de joguines de barri on els clients s’enfronten a diferents enigmes, que destaquen i donen visibilitat a les qualitats i l’essència del comerç de barri.

Premi al Comerç més Innovador
La botiga de moda Collell (carrer del Tajo, 69-71, Horta) ha estat distingida amb el Premi al Comerç més Innovador, en reconeixement a la seva capacitat de fusionar un model de comerç tradicional amb l’esperit, les tendències i l’essència del nou comerç del segle XXI.

Tots els articles de Collell són ecològics i tenen cura del medi ambient. Només comercialitzen marques respectuoses amb la natura i amb responsabilitat social.

Tenen una gran presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest). Creadors de sinergies amb joves talents de la moda, Collell conviu en un petit espai d’una emergent dissenyadora de moda i influencer (Vitrallet Studio) que ofereix al projecte l’exclusivitat buscada.

Premi al Compromís amb el Comerç
Betevé
, la televisió de proximitat de Barcelona, rep el Premi al Compromís amb el Comerç de Fundació Barcelona Comerç pel seu treball constant per la promoció, divulgació i reconeixement dels comerços de proximitat de Barcelona.

A més, i per primera vegada, Barcelona Comerç, conjuntament amb Vitrines d’Europe, ha atorgat el Premi Barcelona Comerç al Compromís amb el Comerç Europeu, que ha estat lliurat a la Confédération des Commerçants de France.