I Concurs de Narrativa Breu “Lletres al comerç”

Any del Comerç i la Cultura. Literatura i comerç es troben al I Concurs de Narrativa Breu “Lletres al comerç”, que l’Any del Comerç i la Cultura posa en marxa aquest estiu.

Literatura i comerç es troben al I Concurs de Narrativa Breu “Lletres al comerç”, que l’Any del Comerç i la Cultura posa en marxa durant els mesos d’agost i setembre. Els relats tindran com a escenari les botigues de Barcelona i hauran d’incloure una paraula clau de L’auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol, paraula que s’adjudicarà a cada participant en el moment de fer la inscripció.

Les botigues de Barcelona seran les protagonistes del I Concurs de Narrativa Breu  “Lletres al comerç”, que l’Any del Comerç i la Cultura posa en marxa amb el rerefons del programa “Barcelona, ciutat de la literatura” de la Unesco, de la Xarxa de Ciutats Creatives.

Per participar al concurs, cal presentar una narració inèdita i escrita en llengua catalana, amb una extensió màxima de cinc pàgines. La història, real o fictícia, ha de tenir com a eix o escenari una botiga de Barcelona i també ha d’incloure una paraula clau provinent de L’auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol. Tant l’establiment comercial com la paraula s’assignaran a cada concursant en el moment de fer la inscripció.

Les inscripcions es poden fer al web del concurs “Lletres al comerç”, des del 20 d’agost fins al 30 de setembre. Hi haurà un primer premi de 1.000 euros, un trofeu i cinc exemplars del llibre editat amb les narracions del concurs. Els 21 finalistes per a la millor narració de cada eix comercial rebran un trofeu i un exemplar del llibre.

Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de lliurament de premis, que tindrà lloc durant l’últim trimestre del 2018.