Rutes guiades per redescobrir el barri Gòtic

Comerç. L’Any del Comerç i la Cultura posa en marxa unes rutes guiades pel barri Gòtic adreçades al públic local.

L’Any del Comerç i la Cultura proposa als barcelonins i les barcelonines redescobrir els racons, les anècdotes i les curiositats que atresora el barri Gòtic. Aquestes rutes guiades es fan tots els caps de setmana de novembre i desembre.

Situat al cor de la ciutat, el barri Gòtic és una zona amb una gran afluència de turistes i cada cop més allunyada dels ciutadans i les ciutadanes de Barcelona. Precisament a ells i elles va adreçada aquesta proposta de l’Any del Comerç i la Cultura que té l’objectiu de redescobrir el Gòtic, els racons menys coneguts, les seves curiositats i les seves llegendes.

Les rutes guiades pel barri Gòtic són una iniciativa de Barna Centre i Cultruta i ofereixen dos itineraris. Al final de la passejada, les persones que hi participin rebran un joc de 24 fitxes amb els punts d’interès i un petit detall.

L’activitat, que es va iniciar el 3 de novembre passat, es farà fins al proper 4 de gener, en horari de matí o tarda (a les 11.30 h o a les 17.30 h).

Les inscripcions es poden fer al web www.barrigotic.cat. L’activitat és gratuïta, però la despesa de gestió per reserva és d’1 euro.