Notícies

Crida de voluntariat pel Congrés de conservació de mosaics

del XIIIè Congrés Internacional de Conservació de Mosaics que es celebrarà a Barcelona del 15 al 20 d’octubre d’enguany

4 setembre, 2017 , fa 6 anys | 2.670 visites

Ja som a les portes del XIIIè Congrés Internacional de Conservació de Mosaics que es celebrarà a Barcelona del 15 al 20 d’octubre d’enguany, al Born Centre de Cultura i Memòria. El Servei d’Arqueologia, organitzador local de l’esdeveniment, fa una crida de voluntariat per fer tasques de reforç de les activitats relacionades amb l’organització i desenvolupament durant els dies del congrés.

Descripció de l’activitat objecte de la crida

L’empresa Manners és l’encarregada de la coordinació del congrés. Tot i així, es preveuen alguns moments i activitats puntuals on el voluntariat pot ser d’una gran ajuda per la bona marxa del congrés. Les tasques en les quals es preveu comptar amb el suport de personal voluntari són:

  • Muntatge de carteres i acreditacions
  • Lliurament d’acreditacions i tasques de secretaria al taulell d’entrada
  • Lliurament d’auriculars per a la traducció al taulell d’entrada
  • Suport per penjar i treure els pòsters a la sala annexa a l’espai de la conferència
  • Acompanyament a les visites durant el congrés
  • Seguiment/informació durant els actes del congrés (benvinguda, sopar).

Àmbit on es desenvoluparà l’activitat del voluntariat

El congrés es farà a Barcelona, concretament al Born Centre de Cultura i Memòria durant la setmana del 16 al 20 d’octubre, a excepció del dimecres que es fa una sortida durant tot el dia. La majoria de tardes i nits hi ha activitats i visites organitzades a diferents llocs de la ciutat i, en algun cas, de l’àrea metropolitana de Barcelona. El diumenge dia 15 a la tarda i vespre l’activitat es farà al Reial Monestir de Pedralbes.

 Horari de l’activitat

El congrés i activitats relacionades es desenvoluparan habitualment entre les 8 del matí i les 8 del vespre.

 Dedicació del voluntariat

Seran benvingudes les persones disposades i a partir d’un mínim de 10 hores. Els interessats hauran d’emplenar el quadre Excel que trobareu adjunt i el tornin a l’adreça de contacte.

Perfil del voluntariat

Poden oferir-se totes les persones interessades, majors de 18 anys, indiferentment del seu àmbit professional o condició laboral.

Es donarà prioritat a les persones que tinguin disponibilitat d’horaris, parlin anglès i altres llengües.

Data límit d’inscripció

Sempre abans del dia 18 de setembre, quan es cobreixin els serveis de voluntariat sol·licitats. Rebreu una resposta d’admissió a la vostra sol·licitud com a molt tard el dimecres 20 de setembre.

 Compromisos del voluntariat

El personal voluntari que faci tasques de cara al públic haurà de dur una samarreta que l’identificarà com a personal del congrés.

El voluntari es fa responsable del compliment dels horaris i les tasques assignades pel coordinador del grup que seran adequades en relació al temps prestat.

En agraïment a la vostra dedicació podreu
Assistir de forma gratuïta al congrés sempre que hi hagi disponibilitat a la sala: això se sabrà a l’últim moment en funció del nombre d’inscrits al congrés i de l’assistència dels participants, cada dia. En conseqüència,no podem assegurar una plaça als voluntaris.

Pel que fa les visites previstes durant el congrés, també dependrà dels inscrits a cadascuna, sabent que tenim un nombre limitat de places per a cada visita. Durant el congrés demanarem als voluntaris que s’inscriguina les sessions a les que voldrien assistir per tal d’organitzar el millor possible les places disponibles.

Assistir al sopar de comiat del divendres 20 d’octubre.
Obtenir el certificat de l’ICCM com a col·laborador voluntari al congrés.

Adreça de contacte, informació i consultes

monica.mackay@manners.cat

Recordem als interessats emplenar el quadre Excel adjunt, que podeu veure com a document adjunt, i tornar-lo a l’adreça de contacte.

Moltes gràcies !

Compartiu l'article

  • Google +
Documents adjunts
document xlsx Inscripció voluntariat | xlsx

Altres notícies