5è congrés internacional “Educació i accessibiliat a museus”

organitzat pel Museu Marítim de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, i avalat per ICOM Espanya

On: Museu Marítim de Barcelona

Quan: del 14 al 16 de juny de 2018

Barcelona acull el 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ ICUB – Institut de Cultura de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sota el títol de Planificació i Gestió. Accés als continguts us convidem a participar, debatre, intercanviar i reflexionar sobre la gestió de l’accessibilitat a les institucions culturals com una responsabilitat compartida, i l’aposta per un canvi en la concepció dels continguts, cap a uns continguts atractius per a totes les persones.

Us animem a participar en aquesta nova edició del Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, us esperem el proper mes de juny a Barcelona, i us convidem a seguir totes les novetats del Congrés a través d’aquesta web, i a interactuar amb el hashtag #congresoaccesibilidad.

Les inscripcions són obertes. Es pot realitzar la inscripció per a participar al congrés aqui.
Els socis ICOM tenen quota reduïda ongreso.

Aquest congrés, igual que en edicions anteriors, està avalat per  ICOM España, i comptarà amb la participació de la vicepresidenta de ICOM España, Teresa Reyes, a una de les taules rodones.

 

 

Tipus d'event
Congrés
On
Museu Marítim de Barcelona
Avinguda de les Drassanes, s/n
Quan
del 14 al 16 de juny de 2018
Enllaç al web
congresoaccesibilidad.mmb.cat/

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events