Relats urbans: teoria i pràctica de l’itinerari històric

una formació per construir punts de vista originals sobre la ciutat i expressar-los de manera eficaç, amb rigor històric i aptituds performatives, a través de l’itinerari històric urbà.

On: Museu d'Història de Barcelona

Quan: Del 3 d'octubre de 2017 al 20 d'abril de 2018

Curs del Museu d’Història de Barcelona, que ofereix una formació especialitzada per a futurs responsables de la ideació i la interpretació d’itineraris històrics urbans, amb l’objectiu de mostrar nous mecanismes de descoberta i presentació dels actius històrics i patrimonials de Barcelona.

L’objectiu del curs és complementar l’estudi rigurós de la història urbana, el patrimoni històric i la seva gestió, així com el turisme cultural barceloní, amb el coneixement de tècniques pròpies de la performativitat escènica aplicades a l’itinerari urbà.

El curs forma part de l’aposta del Museu d’Història de Barcelona per una renovació profunda de les modalitats de visita de la ciutat per part dels barcelonins, i per la reformulació de les pràctiques turístiques en el marc dels projectes compartits amb els museus europeus de la seva xarxa, com ara la City History Museums and Research Network of Europe.

La matriculació del curs serà durant el mes de setembre de 2017. Hi haurà dos sessions informatives, el dimarts 12 de setembre i el dimarts 26 de setembre.

El curs s’estructurarà en dos mòduls, I. La construcció de l’itinerari històric, i II. El discurs històric representat

Tipus d'event
Curs
On
Museu d'Història de Barcelona
Baixada Llibreteria, 7
Quan
Del 3 d'octubre de 2017 al 20 d'abril de 2018
Durada
Curs de 135 hores
Preu
Curs 135 hores : 600€
Telèfon de contacte
932 56 21 22
Correu de contacte
estudismuhba@bcn.cat
Enllaç al web
http://museuhistoria.bcn.cat

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events