Notícies

ArqueUB – Com vivien els veïns del Raval de segles passats

projecte de divulgació científica que vol apropar el món de l’arqueologia a la ciutadania.

1 juliol, 2015 , fa 4 anys | 779 visites

La Universitat de Barcelona, des de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), presenten una nova activitat de divulgació científica: ArqueUB – Com vivien els veïns del Raval de segles passats.

Si t’interessa l’arqueologia, vols saber què s’amaga sota terra i descobrir com es treballa en aquesta disciplina, t’interessa ArqueUB, un projecte de divulgació científica que vol apropar el món de l’arqueologia a la ciutadania.

Aquesta activitat ofereix la possibilitat que els barcelonins descobreixin com era la vida dels habitants de la ciutat de temps passats. A partir de les explicacions d’arqueòlegs de la Universitat de Barcelona, els participants coneixeran en què consisteix la seva feina i descobriran què s’amaga sota el campus de la UB al barri del Raval (Montalegre, 6. 08001 Barcelona).

L’activitat està adreçada a més grans de 15 anys. L’accés és gratuït, però cal formalitzar la inscripció prèviament perquè l’aforament és limitat.

El projecte està organitzat conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB i pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Facultat de Geografia i Història de la UB, amb el suport del Ajuntament de Barcelona, a través del Servei d’Arqueologia.


L’activitat seran els dies:

  • Divendres 3 de juliol de 17.30 a 19.00 h
  • Divendres 10 de juliol de 17.30 a 19.00 h

Compartiu l'article

  • Google +

Altres notícies