Inauguració de l'exposició "Carme Garcia. Des del terrat"

Inauguració de l'exposició "Carme Garcia. Des del terrat"

Dia Internacional dels Arxius. L'AFB exposa l'obra fotogràfica de Carme Garcia, el fons de la qual va ingressar a l'Arxiu el 2011.

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona inaugura, el dimecres 13 de juny a les 19 h, l’exposició “Carme Garcia. Des del terrat“, la qual es podrà visitar fins al 20 d’octubre de 2018. Aquest acte s’emmarca dins les activitats programades per commemorar el Dia Internacional dels Arxius.

La trajectòria fotogràfica de Carme Garcia Padrosa (Barcelona 1915-2015) s’inicia el 1935 i té continuïtat fins al 1987. La seva característica principal és que converteix el terrat de casa seva en mirador i estudi fotogràfic. Des del terrat baixa a les cases veïnes per captar escenes d’interior, per sortir després als carrers de Barcelona i de moltes altres ciutats. I retorna al terrat, en els darrers anys.

Carme Garcia aboleix dicotomies entre interior i exterior; entre l’anomenat espai públic, el semipúblic i el privat; entre el viatge i l’espai domèstic. L’activitat, la vida, transita per tots aquests àmbits.

El maig de 2011 va ingressar per donació a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona el seu fons fotogràfic, el qual consta de 9.093 fotografies.

L’horari per visitar l’exposició, d’entrada lliure, és de dilluns a dissabte, de 10 a 19 h (festius tancat).