Jornades de portes obertes a l'Arxiu Municipal de Barcelona

Jornades de portes obertes a l'Arxiu Municipal de Barcelona

Dia Internacional dels Arxius. Tres centres d'arxiu ofereixen jornades de portes obertes per donar a conèixer la feina dels arxivers i arxiveres.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, durant el mes de juny diversos centres de l’Arxiu Municipal de Barcelona oferiran jornades de portes obertes. Es tracta d’una gran ocasió per mostrar els espais de treball on el personal de l’Arxiu duu a terme la seva feina i per donar a conèixer els fons que conserven. Els arxius de districte que realitzaran aquesta activitat són l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí, l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu i l’Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

A continuació us indiquem els dies que cadascun dels centres d’arxiu oferiran aquesta activitat:

Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí: divendres 8 de juny, de 9 a 14 h

Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu: dilluns 11 de juny, de 9 a 14 h i de 15 a 18 h. En aquest cas, s’ha preparat una selecció de documents procedents del fons personal del Dr. Joaquim Vellvé Cusidó, donat a l’Arxiu pels seus hereus l’any 2003. Aquest fons està format per documentació personal i familiar de Vallvé, documents de la seva activitat professional, a més de revistes científiques, discursos, memòries, diplomes-títols, etc. En total es tracta de 344 documents i 55 fotografies datades entre el 1892 i 1954.

Arxiu Municipal del Districte de Sarria-Sant Gervasi: divendres 15 de juny, de 9.30 a 14.30 h

No és necessària inscripció prèvia en cap de les tres activitats i us recomanem que us acosteu al centre d’arxiu que tingueu més a prop per gaudir de tota la jornada!