L'Arxiu Històric us obre les seves portes

L'Arxiu Històric us obre les seves portes

Dia Internacional dels Arxius. Per festejar el mes dels arxius, la Casa de l'Ardiaca, que és la seu de l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, organitza una jornada de portes obertes el proper 20 de juny.

Hàgiu anat mai a un arxiu o no, la visita a la Casa de l’Ardiaca té sempre un encant especial. I no només per l’època en què es farà, en plena festivitat del Corpus i l’Ou com Balla, sinó per la història que amaguen les parets de l’edifici històric i per la documentació que s’hi preserva des de l’any 1919.

El dia 20 de juny tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos en la història de l’edifici i de l’arxiu amb una jornada de portes obertes de 10 a 20 hores. Tindreu dues maneres de realitzar la visita: bé per lliure, recorrent les sales Dalmases i Massana de la planta noble i l’exposició del vestíbul; o bé en una de les visites guiades de mitja hora que s’oferiran en català (a les 10, 11, 13, 16, 17 i 19 hores) i en castellà (a les 12 i a les 18 hores) i que us permetran conèixer de primera mà alguns dels documents més emblemàtics del centre i els dipòsits de documentació que normalment estan tancats al públic.

Podeu consultar tota la informació al web de l’Arxiu Històric o bé a les nostres xarxes socials.