Treballem conjuntament per a millorar la ciutat

Tu també pots participar

Un espacio en donde casi todo es posible. Nunca te sientes solo porque estás rodeado de gente dispuesta a ayudarte y, al mismo tiempo, también compartes con otras personas tus conocimientos y te sientes útil. Te mantienes actualizado en el uso de las nuevas tecnologías y trabajas con equipos multidisciplinares de manera transversal (no jerárquica como tradicionalmente había venido trabajando)

Honorino Fernández
Als Ateneus de Fabricació aprens dels projectes dels altres i alhora ajudes a aquells que ara estan començant. Tant si vols tenir una primera experiència amb el món de la fabricació digital, com si ja tens alguns coneixements previs, anima’t, n’aprendràs segur!

Javier Lobra
L'Ateneu Fabricació Ciutat Meridiana (AFCM) , amb el programa pedagògic portat a terme amb el Consorci d'Educació de Barcelona, posa a l'abast de la UAB la fabricació digital, facilitant el suport i assessorament en el disseny i fabricació de projectes. La professora Noemí .Santiveri de Pedagogia Aplicada de la UAB, ens explica com introdueix la fabricació digital i la filosofia DIY en projectes educatius.L'ús creatiu de la tecnologia en graus de ciències de l'educació permet assolir les competències digitals dels futurs docents i educadors. És per aquest motiu que en l'assignatura de Comunicació i Interacció ...

Vaig trobar l'Ateneu de Fabricació Les Corts quan em proposava fer una acció de fe, un projecte que teníem entre mans l’Oriol Ocaña i jo.En Javi, la Núria i el Rubén van confiar en mi, i hi van voler creure. Entre tots ens vam proposar fer un motlle, provant amb les màquines del taller, trobant el següent pas després de cada error. Ara segueixo a l'Ateneu, on hi he trobat companys nous, per seguir creient.

Joana Capella

Segueix l'actualitat dels Ateneus de Fabricació