• Home
  • /Blog
  • /El Centre Cívic de Zona Nord exposa les fustes de l’antic escenari del Teatre

El Centre Cívic de Zona Nord exposa les fustes de l’antic escenari del Teatre

IMG_5385
19 de novembre, 2016

El Centre Cívic de Zona Nord acull, a partir del 18 de novembre, l’exposició de les fustes de l’antic escenari del Teatre de Zona Nord, recuperades i intervingudes per joves del territori en el marc del projecte comunitari Cohesiona Nord.

Una vintena d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Pablo Ruiz Picasso han intervingut les fustes i trapes de l’escenari en dues sessions realitzades a l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana (AFCM). S’han decorat cada una de les fustes amb frases, que han sorgit dels veïns de Zona Nord sobre la vida al barri, la cultura o l’art: “A la Zona Nord es viu com en família”, “Diversitat és cultura”, “Viu la cultura” o “Fustes plenes d’història”, entre d’altres. Aquestes cites han estat impreses en vinil de color blanc i enganxades sobre les fustes negres. D’aquesta manera, els alumnes han conegut una de les tecnologies (la impressora de vinil) amb la qual es pot treballar a l’AFCM.

Aquest projecte, que recupera i actualitza un bocí d’història de Zona Nord, té el valor afegit d’haver-se realitzat amb la implicació de diversos agents del territori: l’AFCM, Pla Comunitari, Pla d’Intervenció Comunitària Intercultural, Cruïlla, Institut Pablo Ruiz Picasso, Escola Mestre Morera i el Centre Cívic Zona Nord.

L’exposició Fustes s’inaugura el divendres, 18 de novembre, a les 18,30 h, al Centre Cívic Zona Nord.

fustes_00IMG_5378

 

 

 

 

 

 

 

 

fustes_04

fustes_02

 

 

 

 

 

 

Entrades recents

*