Tens una idea creativa? Participa al Barcelona Creative Ring Challenge

Barcelona Creative Ring Challenge CreatiFi

Jornades informatives sobre el Barcelona Creative Ring Challenge

 

7 de març, 17h – Auditori del Campus Comunicació Poblenou (UPF)
9 de març, 12h – Sala Cinema de la UAB, Plaça cívica (Campus UAB)

El projecte europeu CreatiFI obre la seva tercera convocatòria de projecte per a emprenedors, pimes i artistes de la indústria creativa per desenvolupar els seus projectes utilitzant FIWARE.

El repte de Barcelona se centra en espectacles artístics a l’aire lliure que combinin múltiples escenaris i utilitzin FIWARE i tecnologies TIC. De totes les propostes rebudes, es seleccionaran 5 projectes i cada projecte serà finançat amb 25.000 euros en una primera etapa. Al juny de 2016, es seleccionarà un màxim de 2 projectes i rebrà 25.000 euros addicionals. Els projectes finalistes seran incloses al programa de la Mercè 2016.

La sessió està orientada a explicar el desafiament i el que s’espera dels projectes a nivell artístic i tècnic. Tots els assistents tindran l’oportunitat de conèixer a altres participants i trobar sinèrgies amb ells.

La convocatòria es va llançar oficialment el 25 de febrer durant el Mobile World Congress i la data límit de presentació és el 28 de març a les 23: 59h (CET).

Patrocinadors CreatiFi Barcelona Creative Ring Challenge

Aquestes jornades s’han organitzat gràcies a la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra i de CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles i CORE de Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

,
Activitat gratuïta

Lloc

Organitzador

Twitter