Estructures desplegables

IMG_1147
16 de desembre, 2016

Natalia Torres, és una de las fabricaires de l’AFCM. Natalia forma parte de SMIA: Structural Morphology in Architecture, el SMIA és un grup d’investigació que va ser creat per compartir idees i projectes d’investigació en àrees comuns sobre arquitectura no convencional i el disseny. El SMIA promou i fomenta el disseny i la creativitat a través de tallers educatius i d’exploració.

Natalia incorpora la tecnologia d’impressió en 3D al seu projecte d’investigació en arquitectura i disseny. La seva recerca específica es centra en el desenvolupament de les cúpules de desplegament, conformat amb arcs desplegables. El principal objectiu de disseny va ser la capacitat d’estendre simultàniament tant l’arc (vertical) i les tisores de sòl (horitzontal) de tal manera que sigui l’estructura sigui estable.

L’equip de l’Ateneu de fabricació de Ciutat Meridiana ha assessorat i acompanyat en el procés de disseny i fabricació en impressió 3D.

Com contraprestació Natalia ha dissenyat i realitzat tallers d’estructures desplegables per famílies a l’estiu del 2016.

Estructures Desplegables from Peter Forest Studio on Vimeo.

Entrades recents

*