• Home
  • /Blog
  • /Notícies
  • /La Comunificadora. Programa d’impuls per a projectes d’economia col·laborativa

La Comunificadora. Programa d’impuls per a projectes d’economia col·laborativa

BASAcomunificadora
14 d'octubre, 2016

Teniu un projecte d’economia col·laborativa? Us ajudem a impulsar-lo!

La Comunificadora és un Programa de Barcelona Activa per impulsar iniciatives d’economia col·laborativa, a través de formació, assessorament i orientació per a la viabilitat i sostenibilitat del projecte. Apostem per projectes deconomia col·laborativa procomú, és a dir, models de negoci o activitat que combinen una producció col·laborativa amb un ús important deines digitals, amb la aportació a linterès comú, com per exemple la voluntat de compartir el coneixement generat i crear una governança participativa.

El model procomú s’està afiançant com una alternativa viable i en els darrers anys trobem casos dèxit en el camp del programari i el disseny lliure, les xarxes de comunicació o el microfinançament, la fabricació digital, coneixements online, les dades obertes i l’economia circular.

La Comunificadora és un programa que combina cinc mòduls de formació (models de negoci, co-creació, eines i comunitats del sector, competències per emprendre i finançament), amb lassessorament i mentoria individualitzada a cada projecte de persones amb contrastada experiència. Ofereix, també, un entorn compartit amb altres projectes, diverses trobades presencials i treball en xarxa.

Aquest programa s’inicia el 25 doctubre amb una sessió oberta al públic (de 10:00 a 14:00). Paral·lelament, la recepció de sol·licituds està oberta fins el dia 27 doctubre i es comunicarà quins són els projectes seleccionats el 4 de novembre. El 8 de novembre comencen els mòduls formatius que es desenvoluparan fins el 26 de gener de 2017. El programa es desenvoluparà al Convent de Sant Agustí (Carrer de Comerç, nº 36, 08003 Barcelona), majoritàriament en horari de matins (de 10:00 a 14:00), amb alguna sessió/trobada en horari de tarda.

Més informació a aquest enllaç

Entrades recents

*